Vancouver fortsätter att förlora i NHL. Foto: Bildbyrån.

Ny smäll för Vancouver – sjätte raka förlusten

Dubbla svenskpoäng hjälpte inte.

Vancouver åkte på sin sjätte raka förlust i NHL – 1-4 mot Edmonton.

Nils Höglander och Alexander Edler hade varsin assist till Brock Boesers 1-0-mål tidigt i den första perioden, men roligare blev det inte för hemmalaget.

Gästande Edmonton gjorde tre raka mål i den andra perioden fram till 3-1 och med fem minuter kvar av matchen tryckte Darnell Nurse in 4-1.

Det innebar Vancouvers sjätte raka förlust. Laget ligger sist i den norra divisionen på 41 poäng efter 47 matcher, 4 poäng efter Ottawa i en haltande tabell.

– Vi jobbar hårt men gör misstag här och där. Det straffar sig mot de bästa spelarna, säger Alexander Edler på en presskonferens.

– Det är aldrig roligt att förlora, ingen gillar det, men det finns inget vi kan göra åt förlusterna. Vi kan bara blicka framåt mot nästa match, fortsätter svensken.

Centerstjärnan Elias Pettersson är fortfarande borta med en överkroppsskada.

ARKIV: Småkronorna krossade Lettland med 7-0 (2 maj)