Örebro nollat av jumbon med nygamle tränaren Niklas Eriksson i båset

Uppdaterad
Publicerad

Krislaget Örebro hade plockat ner sportchefen Niklas Eriksson i båset. Då blev laget nollat av jumbon Oskarshamn som vann med 2-0.

– Det är kul, givetvis, att vara tillbaka i båset och i den här rollen, samtidigt är vi i en tuff situation och det gäller att hitta vägarna ur nu, det är där mina tankar är just nu, säger Eriksson till TV4 Play efter matchen.

När Örebro försökte komma in i matchen fick kaptenen Glenn Gustafsson det stora läget. Han hade rundat målvakten Emil Kruse men lade pucken utanför den bortre högra stolpen.

Frustrerad slog han klubban i upprepade hugg när han kom tillbaka till båset.

”Vi tänker kanske för mycket”

– Sådär, vi kommer upp någorlunda ibland. Men fan, släpp lös lite, vi tänker kanske lite för mycket. Tvekar, vi måste lita på varandra, men det är bara in och ändra på det, säger Gustafsson till TV4.

Oskarshamn gjorde 1-0 efter att Örebros målvakt Jonas Arntzen inte fått kontroll på pucken. Oskarshamn bet sig fast och Johan Johnsson slog in pucken.

I mitten av andra perioden gjorde Augustin Wagner 2-0. Örebro hade pucken i anfallszon men den studsade fram till snabbskrinnande Wagner som tog sig hela vägen till mål och fri från vänster satte han pucken i mål.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.