Jakob Sifverberg efter målet mot St Louis Foto: TT Nyhetsbyrån

Silfverberg målskytt och skadad

Uppdaterad
Publicerad

Jakob Silfverberg fortsätter visa god poängform. Svensken gjorde matchens första mål när hans Anaheim slog Saint Louis i natt. 

Smolk i glädjebägaren var dock att  Silfverberg, som leder Anaheims poängliga med tre mål och sju poäng, fick ledas av isen i början av tredje perioden efter att ha skadats i  överkroppen.  

– Vi vet inte hur allvarligt det är förrän om några dagar, säger Anaheims coach Randy Carlyle till Orange County Register.

Silfverbergs tredje mål för säsongen kom på omställning där Max Comtois frispelade svensken, som tog sig mellan St Louis-backarna och sköt in pucken med ett handledsskott.

I andra perioden såg det mörkt ut för Anaheim som släppte in två mål, men Kalifornienlaget återhämtade sig och kvitterade genom Ben Street efter sju minuters spel i tredje perioden. Och med en sekunds powerplay till godo satte Anaheims Andrew Cogliano matchens vinnarmål.

Anaheims Hampus Lindholm noteras för två assist, övriga mål gjordes av Saint Louis Alexander Steen och Tyler Bozak.    

– Just nu är det några individuella och naiva misstag vi gör. Det är något vi måste fixa till, sa St Louis målskytt Alexander Steen.

NHL

St. Louis Blues logo

St. Louis Blues

2 - 3

Anaheim Ducks logo

Anaheim Ducks

0-1, 2-0, 0-2
Scottrade Center, St. Louis, MO
Publik: 16562

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.