Foto: TT Nyhetsbyrån

Skadade Leksandsspelaren efter stödet: ”Verkligen rörd”

Publicerad

För första gången har Tobias Forsberg uttalat sig efter den svåra skadan han ådrog sig när han åkte in sargen med huvudet före i en match mot Almtuna i Hockeyallsvenskan.
”Jag har först nu på slutet tagit del av några av alla era hälsningar. Jag känner mig verkligen rörd och det ger mig stöd i denna väldigt svåra tid”, säger enligt Leksands hemsida.

Det är fem veckor sedan Leksandsspelaren Tobias Forsberg ådrog sig en allvarlig nackskada i mötet mot Almtuna och i dag uttalar han sig för första gången via Leksands hemsida.

”Jag har först nu på slutet tagit del av några av alla era hälsningar. Jag känner mig verkligen rörd och det ger mig stöd i denna väldigt svåra tid”, säger Forsberg.

Exakt vilken skada Forsberg har ådragit sig har inte kommunicerats, men Forsberg är fortfarande kvar på Akademiska sjukhuset i Uppsala.

”Tack till alla leksingar”

”Ett stort tack till alla leksingar, resten av hockeysverige och alla andra för er värme och omtanke! Tack!”, avslutar han.

Det har sedan tidigare konstaterats att Tobias Forsberg inte kommer att kunna spela mer den här säsongen.

Ändå sedan han skadade sig har flertalet banderoller, växelramsor och hyllningar hörts och synts i flertalet arenor i både SHL och hockeyallsvenskan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer