Oscar Möller var glödhet när Skellefteå slog Frölunda. Foto: Bildbyrån

Oscar Möller matchhjälte när Skellefteå slog Frölunda

Oscar Möller hade en lyckad torsdagskväll.

34-åringen gjorde sitt 19:e och 20:e mål för säsongen när Skellefteå vann toppmatchen mot Frölunda.

– När man spelar med skickliga lagkamrater är det roligt på jobbet, säger Möller till C More.

Efter en stark start på matchen kunde tabelltvåan Skellefteå besegra fyran Frölunda med 4–2.

Det var Skellefteå som ägde det mesta av spelet under matchens första period. Oscar Möller spräckte målnollan efter drygt sju spelade minuter, och sedan spelade han fram till Andreas Wingerli som utökade till 2–0 några minuter senare.

– Jag försöker bara hitta bra ytor, så att jag sätter mig själv i bra situationer när jag får pucken, säger Möller till C More.

Och 34-åringen skulle få anledning att jubla igen. Frölunda reducerade förvisso direkt i den andra perioden genom Patrik Carlsson. Men efter det kunde Oscar Möller bli tvåmålsskytt i matchen, när han satte dit 3–1 och sitt 20:e SHL-mål för säsongen.

Oroväckande bilder på Lundqvist

Som om det inte vore illa nog för Frölunda såg Joel Lundqvist ut att få rejält ont efter en smäll under matchens mittperiod, men 40-åringen kunde trots allt spela vidare.

I den tredje perioden gjorde Måns Forsfjäll 4–1 innan Loui Eriksson skickade in matchens sista mål, 4–2, med drygt en minut kvar att spela.