• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Örkelljunga i Örkelljunga kommun, Skåne län. Det brinner i en industrifastighet i centrala Örkelljunga. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kristianstad.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
William Nylanders mäktiga form håller i sig – se nattens solonummer här. Foto: Jay LaPrete

William Nylanders nya svit – poäng i elva raka matcher

Uppdaterad
Publicerad

Han inledde säsongen med att göra poäng i 17 raka matcher.

Nu är William Nylander mitt uppe i en ny mäktig svit.

Efter nattens uppvisning har han gjort poäng i elva raka matcher – och ligger fyra i NHL:s totala poängliga.

Den svenske storstjärnan har varit glödhet den här säsongen och visade vägen igen i natt med tre nya poäng när Toronto bortaslog Columbus med 4-1.

Nylander inledde säsongen med poäng i 17 raka matcher, gick sedan tomhänt från tre raka, men är nu glödhet igen med poäng i elva raka matcher.

Svensken ligger fyra i NHL:s poängliga med 45 poäng (16+29) på 31 matcher. Leder gör Tampa Bays Nikita Kutjerov på 57, före Colorados Natchan MacKinnon på 54 och Vancouvers J.T. Miller med 48.

Om ”Willy Styles” håller det här poängsnittet kommer han att stanna på 119 poäng totalt när säsongen är över. Förra säsongen gjorde han 87, vilket var hans bästa notering i karriären.

NHL

Columbus Blue Jackets logo

Columbus Blue Jackets

1 - 4

Toronto Maple Leafs logo

Toronto Maple Leafs

0-1, 1-2, 0-1
Nationwide Arena, Columbus, OH
Publik: 17806

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.