Foto: bildbyrån

Alexander ”The Mauler” Gustafssons rival slipper fängelse

Uppdaterad
Publicerad

Som fajter har ingen kunnat straffa honom. Jon Jones är en av de mest svårslagna inom MMA någonsin. Utanför MMA-buren har han haft problem med att hålla sig i styr, men nu slipper han fängelseburen.  

Amerikanen, som 2013 tog en ifrågasätt titelseger mot Alexander ”The Mauler” Gustafsson, har haft återkommande problem med att följa lagen. Efter att han i våras gripits för en smitningsolycka trodde många på fängelse, men nu väntar 18 månaders skyddstillsyn.                                     

– Jag tar ansvar för mina handlingar. Detta är en möjlighet att få tillbaka ert förtroende, sa Jon Jones på rättegången, enligt latimes.com.

Alexander Gustafsson och Jon Jones har återkommande haft verbala fajter på sociala medier efter titelmatchen för två år sedan. En titelmatch där många upplevde att svensken borde tilldelats segern.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.