Conor McGregor bor just nu på en lyxyacht i Abu Dhabi precis utanför arenan där han fajtas i helgen. Foto: Instagram

MMA-stjärnan Conor McGregor anlände i lyxyacht

Uppdaterad
Publicerad

UFC rivstartar 2021 med tre galor inom loppet av en vecka på ”Fight Island” i Abu Dhabi och alla fajters befinner sig just nu i en bubbla på ett och samma hotell.

Det största namnet inom sporten stod också för den mest storslagna entrén.

Superstjärnan Conor McGregor anlände i en lyxyacht innan han klev in på hotellet i bar överkropp.

Den irländske MMA-stjärnan är känd för sin lyxiga livsstil och hans entré i Abu Dhabi var inget undantag.

McGregor anlände till nybyggda Etihad Arena och det närliggande hotellet i sin lyxyacht, och fick sedan skjuts i en Rolls Royce den sista biten. När han klev ut ur bilen hade han bar överkropp och var bara iklädd ett par Versace-byxor och flip-flops. Med ena armen bar han på sin 3-årige son Conor Jr.

Den förre världsmästaren i två viktklasser har lovat att bjuda på show även i helgen när han möter amerikanen Dustin ”The Diamond” Poirier i en toppmatch i lättviktsklassen (70,3 kilo). Vinnaren ligger bra till att få möta mästaren Khabib Nurmagomedov härnäst.

Från sin lyxyacht ser Conor McGregor arenan där han tävlar natten mot söndag, svensk tid. Foto: Instagram

KLIPP: Khabib öppnar för comeback – kan bli repris på superfajten (18 januari 2021)

”Han ser ut som en stridstank”

McGregor, som är sportens största affischnamn och kassako, har sagt att han har stora planer för 2021, men mycket hänger på att han besegrar Poirier natten mot söndag, svensk tid. De har mötts en gång tidigare, i september 2014, och den gången vann McGregor på knock efter bara 106 sekunder.

På sociala medier lägger McGregor flitigt ut bilder till sina nästan 40 miljoner följare, och många MMA-experter och andra fajters har reagerat på hans fysiska form som de beskriver som hans bästa någonsin.

– Hans form? Det är bara att titta på honom. Han ser ut som en stridstank, sade tränaren John Kavanagh nyligen i en intervju med The MacLife.

– Vi kom över en gammal video inför en match han förberedde sig inför och det går nästan inte att känna igen honom. Han har utvecklats så mycket som atlet. Han befinner sig på sin fysiska och mentala topp just nu.

Conor McGregor visar upp formen inför matchen mot Dustin Poirier. Foto: Instagram

KLIPP: Se när sonen avbryter superstjärnan – flera gånger om

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.