Ny turlig seger för Keselowski i Nascar

Brad Keselowski vann söndagens lopp i den amerikanska Nascarserien.

Keselowski tog sin andra seger för veckan, även den här gången till följd av att förare framför honom gjorde misstag på upploppet.

Han gled förbi på insidan när Joey Logano och Chase Elliott fick kontakt mot banans yttersida.

– Det kändes som att jag var i Las Vegas. Jag gick från att ha en dålig hand till kåk väldigt snabbt, säger segraren i Bristol, enligt ESPN.

Tidigare under veckan uppstod en liknande situation med två varv kvar i Charlotte, och Keselowski var alltså återigen rätt förare på rätt plats.

Keselowski ledde förvisso 115 av de 500 varven på Bristol Motor Speedway, i det femte loppet sedan Nascar återupptogs.

Loppet fick tillfälligt stoppas efter 231 varv, sedan fyra bilar varit inblandade i en incident som gjorde att alla fyra förare var tvungna att avbryta loppet.

Clint Bowyer körde in på en andraplats och Jimmie Johnson tog den sista podieplatsen.