Zebastian Modin har plockat två segrar i världscupen i Voukatti. Foto: TT

Ny seger för Zebastian Modin

Paraskidåkaren Zebastian Modin fortsätter att fira triumfer i världscupspåren. I dag tog han sin andra seger på tre dagar, när han vann 7,5-kilometersloppet i finländska Vuokatti.

Modin, som tillsammans med ledsagaren Robin Bryntesson också vann sprinten i lördags, var i en klass för sig över de 7,5 kilometerna. Avståndet ner till tvåan Brian McKeever, Kanada, var till slut över en minut, och trean Jurij Holub från Belarus var ytterligare 20 sekunder bakom.

Hela världscupsäsongen har stått på paus fram till tävlingarna i Finland, där Modin ska köra sex lopp på åtta dagar. På de fyra första har han nått placeringarna 2–1–4–1.

De två återstående dagarna, på torsdag och fredag, är det skidskytte som gäller för Modin.