Peder Fredricson vann Sweden Masters. Foto: TT

Fredricson fick sista ordet i Friends

Uppdaterad
Publicerad

Han gjorde det igen. Peder Fredricson satte övriga starfältet på plats, vann Swedish Masters och tog Zaloubets andra seger under tävlingarna. – Det har varit en otrolig helg, jag har tre bilar med mig hem och hästarna har hoppat fantastiskt, säger vinnaren till SVT Sport.

En efter en föll bort och till slut var det Fredricson, Henrik von Eckermann och Robin Ingvarsson som gjorde upp i en omhoppning på tid.

– Man kan inte ta något för givet, det är sista hoppningen och alla vill vinna, säger Fredricson till SVT Sport.

Henrik von Eckermann satsade allt och såg ut som en vinnare men hans landslagskollega Fredricson var omutlig. Han pressade tiden med en och en halv sekund och Fredricson som ofta spar på känsloyttringarna bjöd på ett rejält segerjubel.

– Jag är så glad för Zaloubets skull, tidigare har han mest fått vara prisutdelningshäst i stället för All In men nu får han hämta sina egna priser, säger vinnaren till SVT Sport.

Vad tycker du om den här speciella typen av hoppning?

–  När man vinner är det i alla fall roligt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.