Sjöström knep nya segrar i ISL

Sarah Sjöström fortsätter att imponera i International Swimming League-tävlingarna. Svenskan vann på 50 meter fjäril i Neapel på fredagskvällen.

I går vann Sjöström 50 meter fritt och var även med i det segrande laget i lagkappen 4x100 meter fritt.

I dag dominerade hon på 50 meter fjäril och gick i mål på tiden 25,15 – 17 hundradelar före australiensiska stjärnan Emma McKeon som slutade tvåa.

Svenska Louise Hansson och Michelle Coleman slutade på fjärde respektive femte plats i samma lopp. Båda simmar för Toronto Titans.

Sjöströms lag vann matchen

På 100 meter medley kom Sarah Sjöström på tredjeplats för sitt lag Energy Standard, bara sex hundradelar bakom kanadensiskan Sydney Pickrem som vann på tiden 58,40.

På samma distans kom Louise Hansson fyra på tiden 58,92. Mer än fem tiondelar bakom vinnaren.

Sjöströms lag vann också 4x100 meter medley i överlägsen stil. Knappt två sekunder före London Roar.

Tävlingarna i Neapel, som inleddes i går och avslutades i dag, vanns av Energy Standard. Laget samlade totalt in 568 poäng.

MER SIMNING: Skilda världar för Brasiliens stjärna och afghanske debutanten i Paralympics (29 augusti 2021)