Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se situationen där Sandra Näslund drar på sig en skada. Foto: Viaplay

Oroväckande bilder: Sandra Näslund fick avbryta världscuptävling

Uppdaterad
Publicerad

Skicrosstjärnan Sandra Näslund gick enkelt vidare till semifinal med bästa kvaltid.

Sedan fick svenskan avbryta världscuptävlingen i kanadensiska Nakiska efter en skada.

– Sandra Näslund har kastat in handduken, väldigt tråkigt, säger Viaplays kommentator Rickard Olsson

Se situationen där Sandra Näslund skadar sig i spelaren ovan.

Det såg ut att bli ytterligare en lyckad världscuptävling för Sandra Näslund i kanadensiska Nakiska. Stjärnan tog sig enkelt vidare till semifinal med kvartsfinalernas bästa tid.

Något verkade dock ha gått snett i den sista landningen. Väl i målfållan grimaserade svenskan och grinade sedan illa. När det väl var dags för semifinal fanns inte Näslund med på startlinjen.

– Hon är inte på plats. Sandra Näslund har kastat in handduken. Det blev en skada i det sista hoppet inför mållinjen i kvartsfinalen. Väldigt tråkigt, säger Viaplays kommentator Rickard Olsson i sändningen.

Senare i sändningen bekräftade Sandra Näslunds tränare att det rörde sig om en smäll på knät. I och med det snöpliga slutet för svenskan så tappade hon sin totala världscupledning där ny ledarinna är fransyskan Marielle Berger Sabbatel. På herrsidan gick Erik Mobärg till final men slutade fyra.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.