Anna Magnusson och Martin Ponsiluoma har båda insjuknat. Foto: Bildbyrån och TT

Ytterligare två har insjuknat i landslaget

Uppdaterad
Publicerad

Det går magsjuka i skidskyttelandslaget.

Nu har även Anna Magnusson och Martin Ponsiluoma insjuknat, enligt uppgifter till SVT Sport.

Först drabbades Sebastian Samuelsson av magsjuka. I går föll även Peppe Femling och Linn Persson offer och nu har ytterligare två insjuknat.

Enligt SVT Sport rör det sig om Anna Magnusson och Martin Ponsiluoma.

Magnusson blev 62:a med tre bom i torsdagens sprint och kvalificerade sig därigenom inte till dagens jaktstart. Med Linn Perssons frånvaro blir det nu Mona Brorsson, Hanna Öberg och Emma Nilsson som får försvara de svenska färgerna i eftermiddag.

På herrsidan kommer däremot Martin Ponsilouma att missa dagens lopp. 23-åringen kände sig seg på gårdagens sprint och blev 43:a. Nu har han både feber och magsjuka.

Jesper Nelin som tidigare under veckan delat rum med Ponsiluoma blir tillsammans med Torstein Stenersen de enda två svenskarna på jaktstarten.

Sebastian Samuelsson är emellertid på bättringsvägen och var under lördagen ute i spåret. 21-åringen planerar att köra söndagens masstart.

Följ damernas jaktstart från Antholz med start klockan 13.20 på SVT1 och SVT Play, samt herrarnas jaktstart med start 15.30.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.