Foto: Bildbyrån

Ny seger för svårslaget Västervik

Uppdaterad
Publicerad

Västervik fortsätter ta poäng i toppen av Speedwayligan. I matchen mot Rospiggarna tog laget ännu en seger efter en stark start på matchen.

Västervik har bara tappat poäng en gång den här säsongen i Speedwayligan. I kvällens match mot Rospiggarna siktade laget på att hålla i den starka trenden. Och det började också bra för Västervik.

Efter sju heat hade Västervik kopplat ett rejält grepp om matchen med en stor ledning, 27-15. Men under slutet av matchen körde Rospiggarna upp sig rejält och det blev spännande i slutet. Där Rospiggarna avslutade med en femetta. Men det räckte inte hela vägen till seger. Västervik vann med 46-44 och hakar på i toppen av tabellen som tvåa bakom serieledaren Smederna.

– Det var en skön seger, vi startade otroligt bra men de kom ikapp, som tur var för oss kom de aldrig riktigt nära. Jag tyckte jag hade bra känsla så jag tar med det positiva till helgen, säger Västerviks Fredrik Lindgren.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.