• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Nordmaling i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Det brinner i en villa i centrala Nordmaling med kraftig rökutveckling som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Västerbotten.

Federer vidare efter fyra set mot ung britt

Uppdaterad
Publicerad

Roger Federer är vidare i Wimledon.

I dag besegrade han Cameron Norrie med 3-1 i set.

Han gick vidare till tredje omgången i Wimbledon som den äldste att göra det på 46 år. På lördagen gick Roger Federer, 39, även vidare till den fjärde rundan efter att ha slagit britten Cameron Norrie, 25, med 3–1 (6–4, 6–4, 5–7, 6–4) .

Veteranen kunde efter viss möda ta hem både första och andra set.

I matchens tredje set utbröt ett stort jubel på läktaren på centercourt när 25-årige Norrie slog tillbaka mot Federer och tvingade fram ett fjärde.

Och väl där gav han den åttafaldige Wimbledon-mästaren en rejäl match. Men efter två timmar och 34 minuter var matchen över och Federer vidare.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.