Rebecca Peterson. Foto: Bildbyrån.

Rebecca Peterson chanslös – förlorade final

Rebecca Peterson förlorade med två raka set, 6–1 och 6–4, i finalen av Andorra Open.

Amerikanskan Alycia Parks tog tag i matchen från början och svenska tennisstjärnan hade svårt att komma upp i nivå.

Rebecca Peterson har haft ett tufft tävlingsår med få framgångar. Den 27-åriga tennisstjärnan har sedan tidigare två WTA-titlar. Båda kom 2019.

Andorra Open är en WTA125-turnering som liknar en Challenger-turnering på herrsidan. Inga världsspelare får delta och turneringen ger heller inga WTA-poäng.

Inför tävlingen i Andorra var Peterson rankad på plats 136. Finalmotståndaren, Alycia Parks, låg två placeringar före, 134.