• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Eketånga/Alet i Halmstads kommun, Hallands län. Det pågår en kraftig brand i gamla Äventyrslandet. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Halland.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Rebecca Peterson utslagen ur US Open – föll mot Iga Swiatek Foto: Bildbyrån

Rebecca Peterson föll mot världsettan – utslagen ur US Open

Uppdaterad
Publicerad

Rebecca Peterson fick se sig besegrad direkt i US Open.

Världsettan Iga Swiatek blev en för tuff motståndare.

Svenskan föll i raka set – och tog bara ett game.

Iga Swiatek visade direkt varför hon är rankad etta i världen. Rebecca Peterson hade svårt att ta sig in i matchen och första setet förlorade hon med 6-0. En tuff start på US Open för svenskan, med tuffast möjliga motstånd direkt.

I andra set lyckades hon ta ett game, men närmare än så kom hon aldrig. Andra set slutade 6-1 och med det var turneringen över för Peterson.

– Jag är glad att jag kunde göra en så bra match och att jag kunde ha kul trots all press, säger Swiatek i Eurosports sändning.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.