• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Elias Ymer åkte ur i andra omgången i Båstadtennisen. Foto: Bildbyrån

Slutspelat för Ymer i Båstad

Uppdaterad
Publicerad

Elias Ymer är utslagen ur Båstadtennisen. Svensken förlorade i två raka set mot argentinaren Diego Schwartzman i den andra omgången.

Elias Ymer fick ett wildcard till ATP-turneringen i Båstad. Och svensken tog sig vidare till den andra omgången. Där väntade tufft motstånd i argentinske Diego Schwartzman, rankad 14:e i världen. Och det började tufft för Ymer som tidigt låg under med 3-0 i första set. Men Ymer spelade upp sig rejält och kom tillbaka till 3-3. Första set var jämnt och Ymer bjöd Schwartzman på tufft motstånd, men till slut vann argentinaren första set med 7-5.

Andra set blev tuffare för Ymer. Schwartzman la i en extra växel och kunde dra ifrån tidigt. Argentinaren vann till slut med 6-3 och vann därmed matchen i två raka set och är vidare till kvartsfinal.

– Jag är väldigt glad att gå vidare till kvartsfinal det var en tuff match, sa Schwartzman efter matchen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.