Stephens ramlar av stolen när insekten anfaller

Uppdaterad
Publicerad

Sloane Stephens gick sent i går kväll vidare till semifinal i US Open. På presskonferensen efteråt ramlade stjärnan av stolen när hon fick oväntat besök av en insekt och bjöd journalisterna på ett gott skratt.

Sloane Stephens besegrade Anastasija Sevastova med 6-3, 3-6, 7-6 (7-4) och tog sig till semifinal i US Open. Stephens hade innan turneringen varit borta i nästan ett år på grund av skador.

LÄS MER: Venus Williams vidare från regnig rysare

”Åh herregud!”

På presskonferensen efter segern fanns risken för åtminstone nya blåmärken, när den 24-årige amerikanskan ramlade av stolen. Detta då en insekt gästade presskonferensen, som fick Stephens att skrika, börja vifta och sedan fly ner på golvet vilket bjöd presskåren på ett gott skratt.

– Åh herregud!, vrålade tennisstjärnan innan stolen blev tom.

När insekten lämnat och presskonferensen kunde fortsätta, fick Stephens hämta sig innan hon kunde svara på nästa fråga.

– Vad var det där för något?! Det såg ut som en drake. Det där var så äckligt. Jag gillar verkligen inte kryp, sade stjärnan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.