Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: SVT

Milda sydvästvindar

Uppdaterad
Publicerad

Under veckan passerar regn och snöfall, men däremellan visar sig också solen. Sydvästvinden ger oss en mild avslutning på februari.

I kväll: Till stor del klart väder

En högtrycksrygg förstärks västerifrån. Från Värmland och norrut blir det klart och därmed fallande temperatur. I övrigt mycket moln och delvis dimma. I nordöstra Götaland och östra Svealand lätt regn eller blötsnö.

Foto: SVT

Tisdag morgon: Grått i söder

En gråmulen och dimmig morgon i Götaland och södra Svealand. Längre norrut klart väder.

Foto: SVT

Tisdag: Soligt i norra halvan

Svag högtrycksrygg ger uppehåll under tisdagen. Från Dalarna och norrut blir det sol på många platser. I söder mest mulet och bara enstaka små luckor där solen stundtals kan titta fram.

Foto: SVT

Tisdag kväll: Regn och snö närmar sig

Ingen större förändring under kvällen. Senare under natten rör sig en front med regn och snöfall in västerifrån.

Foto: SVT

Onsdag: Lite snöfall och regn

Mycket moln och i söder en blandning av regn och blötsnö. Längre norrut väntas snöfall, men det är mestadels små snömängder. I Östersjölandskapen samt i fjällen kan solen visa sig.

Foto: SVT

Torsdag: Mer regn och snö på ingång

Ett nytt vädersystem med regn och snöfall närmar sig västerifrån och sveper in under senare delen av torsdagen. Innan dess finns det chans till sol både i norr och i söder.

Foto: SVT

Fredag-söndag: Blandat

Vi fortsätter på samma melodi under fredagen och helgen. En blandning av regn, snö och sol. Fortsatt milt med plusgrader en bra bit norrut i landet.

Foto: SVT

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App Store
Ladda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.