Polisen efterlyser vittnen efter mordet i Oskarshamn

Uppdaterad
Publicerad

Under tisdagskvällen gick Oskarshamnpolisen ut med ett meddelande på sin Facebooksida där man efterlyser personer som befunnit sig i stadsparken mellan klockan tolv och tre under den aktuella natten.

Det misstänkta mordet på en kvinna i 30-årsåldern i Oskarshamns stadspark i december förra året är fortfarande under utredning. Nu ber Oskarshamnspolisen om hjälp från vittnen via sin Facebook-sida, där man skriver:

”Det gäller dem som cyklat, gått eller av annan anledning har varit i stadsparken på mordnatten. Har Ni befunnit Er där så är det av stor vikt att Ni hör av Er.

Misstänkt mord i Oskarshamn

Under den aktuella natten hölls det ett evenemang på Oscarsgymnasiet i form av nattfotboll alternativt volleyboll. Personer som varit där som sedan har tagit vägen genom stadsparken under aktuell tidpunkt önskar utredarna kontakt med. Detta för att inhämta information.

Kontakt kan tas med utredare Ester Lundahl på telefon 010-5623170 eller så skickar ni namn och kontaktuppgifter i meddelandefunktionen här på vår facebooksida.”

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Misstänkt mord i Oskarshamn

Mer i ämnet