Foto: Två häktade för kidnappningsmordet

Polisen söker vittnen efter mordet på 27-åring

Uppdaterad
Publicerad

Polisen söker vittnen som kan ha sett något i Sisjön under torsdagen där den 27-årige mannen försvann.

Det var på torsdagen i förra veckan som 27-åringen kidnappades vid Kobbegårdens idrottsplats i Askim. Några dagar senare hittades han död inte långt därifrån.

Ganska omgående kunde polisen gripa och anhålla tre personer, misstänkta för att ha fört bort 27-åringen. Två av dem, en 48-årig man och en 28-årig kvinna häktades under måndagen medan den tredje personen, en 26-årig man, släpptes fri. De är på sannolika skäl misstänkta för människorov.

Kidnappad Askim

Vädjar på sin hemsida

Nu går polisen ut på sin hemsida och vädjar om att allmänheten ska höra av sig om man gjort iakttagelser från områdena där 27-åringen försvann vid Kobbegårdens idrottsplats, men även där han anträffades vid Sisjöns badplats. Framför allt är polisen angelägen om att personer som rört sig vid Lunnagårdsgatan upp till parkeringsplatsen vid Sisjöns badplats.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Kidnappad Askim

Mer i ämnet