Foto: TT nyhetsbyrån

Liverpool sätter press på ”Super-Mario”

Uppdaterad
Publicerad

Liverpool kommer bara köpa anfallaren Mario Balotelli om han går med på att skriva in en uppförandeklasul i kontraktet, meddelar engelsk media.

Liverpool är väl medvetna om Balotellis något stökiga beteende på och vid sidan av planen och vill försäkra sig om att han lagt det bakom sig.

Om Balotelli skulle missköta sig på något sätt så vill klubben ha kraftiga böter inskrivna i kontraktet.

Premier League 2014-2015

Tränare Brendan Rodgers vill också ha ett privat möte med ”Super-Mario” för att försäkra sig om att 24-åringen kan acceptera kulturen som finns i klubben.

Liverpool har intensivt letat efter en ersättare till förra årets skyttekung i Premier League – Luis Suarez som lämnat klubben för Barcelona. Namn som Monacos Radomel Falcao, PSG:s Edison Cavani och Samuel Eto'o har nämts, men nu verkar det bli ”Super-Mario”. För en månad sedan förnekade Rodgers på en direkt fråga att han var intresserad av Balotelli. Engelsk media meddelar dock att Liverpool fortfarande är intresserade av att värva Eto'o även om man kommer överens med Balotelli.

De senaste rapporterna säger att Balotelli är på väg till Liverpool för en läkarundersökning.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Premier League 2014-2015

Mer i ämnet