En vunnen poäng och återtagen serieledning.

Samtidigt två tappade poäng – och en chans för Hammarby att rycka lite i toppstriden.

Det blev resultatet efter Ljungskiles resa upp till Östersund.

Hammarby leder inte längre superettan.

Ljungskile fick med sig 1–1 borta mot Östersund och har därmed en poäng mer än ”Bajen”, som dock har en match mindre spelad än serieettan.

Superettan

”Har flera chanser”

Ljungskile tog 22 minuter in i den andra halvleken ledningen genom James Sinclair. Ledningen höll dock inte matchen ut, då Östersunds skyttekung Modou Barrow kvitterade med nio minuter kvar av ordinarie matchtid.

– Vi har flera chanser att göra ett par mål till men det ville sig inte riktigt i dag, säger Ljungskiles tränare Tor Arne Fredheim till bohuslaningen.se.

Hammarby möter på måndag Assyriska på hemmaplan och kan då återta ledningen och få en två poäng stor lycka ner till Ljungskile.