Nannskog: ”Stor nytta för landslaget”

Uppdaterad
Publicerad

SVT:s fotbollsexpert gästade Sportspegeln och pratade om ryktena om Alexander Isaks övergång till Real Madrid.

– Det kan nog bli bra, säger Nannskog.

På lördagskvällen kom de obekräftade uppgifterna om att AIK:s supertalang Alexander Isak väntas skriva på för Real Madrid inom kort. Nyheten har diskuterats i medier och i sociala medier och i söndagens Sportspegeln kommenterade också SVT:s fotbollsexpert Daniel Nannskog saken.

– Det kan nog bli bra. Även om jag från början hellre sett att han tog ett steg som Zlatan gjorde till Ajax. Allt handlar om vad de har för lösning för honom nu.

Sportspegeln

– Det hade ju varit väldigt spännande att se honom träna med Kroos, Ronaldo och grabbarna. Då blir han ordentligt skolad och det kan vi få stor nytta av i landslaget inte minst, säger Nannskog.

Skeptiker jämför Alexander Isak-affären med unge norrmannen Martin Ödegaards övergång till Real Madrid för två år sedan – en flytt som inte har blivit det lyft många hoppats på. Daniel Nannskog väljer ändå att se det från den ljusa sidan.

– Man kan alltid studsa vidare om man har haft Real Madrid som klubbadress. Jag väljer att se det positivt, det var väl de som har råd att köpa honom, säger Nannskog.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Sportspegeln

Mer i ämnet