United bytte hela laget – gjorde mål direkt

Uppdaterad
Publicerad

Manchester United bytte ut samtliga elva spelare på planen i den 63:e minuten mot Barcelona.

Ett par minuter senare utökade de till 2–0.

Matchen slutade till sist 3–1 till engelsmännen.

På onsdag väntar Paris Saint-Germain och en formstark Zlatan Ibrahimovic i Chicago. Men det är också ett Manchester United i medvind som svensken ska försöka rubba. I natt besegrades Barcelona med 3–1 under en träningsmatch i San Francisco.

Wayne Rooney gav ”Reds” ledningen på nick efter åtta minuters spel. Dessförinnan hade Luis Suarez träffat stolpen, en av totalt tre ramträffar för Barça.

I den 63:e minuten bytte Louis van Gaal ut samtliga elva spelare på planen, precis som han lovade att göra på presskonferensen inför matchen.

Inhopparna visade vad de gick för direkt. I 65:e minuten satte Jesse Lingard 2–0 efter ett fint anfall från vänster. Rafinha reducerade på stopptid för spanjorerna innan Adnan Januzaj kontrade in slutresultatet 3–1 bara minuten senare.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.