Henrik Stenson. Foto: TT Nyhetsbyrån

Drömgolf av Stenson – upp i ensam ledning

Uppdaterad
Publicerad

Henrik Stenson fortsätter leverera under Fedex Cup-slutspelet. Efter en ny drömrunda seglade svensken upp i ensam ledning inför de sista och avgörande 18 hålen.

67, 68, 65. Där har ni Henrik Stensons tre inledande rundor på Fedex Cup-slutspelet i USA. Stenson startade dagen som sjua men efter en eagle och en birdie efter de fyra första hålen åkte han som en raket rakt upp i resultatlistan.

– Det är alltid kul att komma tillbaka till en tävling där man spelat bra tidigare. Hoppas det fortsätter så, säger han i en tv-intervju efter sin runda.

PGA-touren

”Kommer göra mitt bästa”

Efter de fina inledande nio hålen avslutade han med ett under par och gick upp i ensam ledning, ett slag före amerikanen Rickie Fowler som gick sin tredje runda på fyra under par.

– Jag hoppas och tror att jag och Henrik kommer spela bra i morgon. Jag kommer göra mitt bästa för att ge Henrik en match, säger Fowler i en tv-intervju.

Näst bäste svensk är Carl Pettersson som ligger på en delad 37:e plats, elva slag bakom sin landsman.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

PGA-touren

Mer i ämnet