Varför hittar jag inte mitt program på SVT Play?

Det finns flera olika anledningar till att ett program inte finns på SVT Play. I den här artikeln har vi samlat några möjliga orsaker till att du inte hittar programmet du söker.

  • Den vanligaste orsaken till att du inte hittar programmet du söker på SVT Play är att vi har slutat visa det. På SVT Play hittar du alltid något nytt att titta på men vi tar också bort program. Mejla repris@svt.se om du vill se programmet igen.
  • Om du använder barnskyddet på SVT Play så kommer program som är olämpliga för barn automatiskt att döljas i våra appar.
  • Om du befinner dig utomlands döljs alla program som vi inte har rättigheter att visa utanför Sverige. 
  • Ibland tar vi bort program från SVT Play på grund av publicistiska skäl. Det kan till exempel vara om vi säger något allvarligt fel i en sändning eller om vi publicerat något som vi inte har rättigheter att visa.

Frågor och svar

Går det att köpa program som SVT har slutat visa?

Nej, vi erbjuder inte någon försäljning av program eller klipp. Mejla  gärna repris@svt.se och berätta för oss om du vill se programet igen. 

Hur länge kan jag se ett program?

Hur länge ett program kan ses ser du under avsnittet vid programinformationen på höger sida. I kategorin sista chansen hittar du även information om vilka program som är på väg att avpubliceras tre dagar i förväg.

Här kan du läsa mer om våra programrättigheter.

Hur kommer det sig att äldre säsonger finns på SVT Play, men nyare avsnitt har avpublicerats?

När vi visar en ny säsong så har vi inte sällan kortare visningsrättigheter, exempelvis 30 dagar. Däremot har vi oftast längre rättigheter på repriser, upp emot ett halvår.

Det är därför vi ibland kan visa program där det finns "hål" bland säsongerna. Att vi har visat alla säsonger första gången med 30 dagars rättigheter, för att sedan reprisera om de första säsongerna när vi ska visa sista gången.

Jag vill se ett program som inte finns på SVT Play

Vad roligt att höra. Du kan mejla in ett reprisönskemål till oss på repris@svt.se. Vi kan inte garantera att programmet går att sända eller publicera igen, men vi håller tummarna för det!

Vissa av våra äldre program (från innan juli 2005) finns på Öppet arkiv som numera är en del av SVT Play.

Sök efter svar och guider

Hittar du inte det du letar efter? Kontakta oss