Varför hittar jag inte mitt program på SVT Play?

De flesta program som vi visar i våra tv-kanaler finns att se på SVT Play. Vi strävar alltid efter att kunna hålla dem tillgängliga så länge det går. Men på grund av rättigheter och avtal måste vi avpublicera programmen efter en tid.

Frågor och svar

Hur länge kan jag se ett program?

Hur länge ett program kan ses ser du under avsnittet vid programinformationen på höger sida. I kategorin sista chansen hittar du även information om vilka program som är på väg att avpubliceras tre dagar i förväg.

Här kan du läsa mer om våra programrättigheter.

Hur kommer det sig att äldre säsonger finns på SVT Play, men nyare avsnitt har avpublicerats?

När vi visar en ny säsong så har vi inte sällan kortare visningsrättigheter, exempelvis 30 dagar. Däremot har vi oftast längre rättigheter på repriser, upp emot ett halvår.

Det är därför vi ibland kan visa program där det finns "hål" bland säsongerna. Att vi har visat alla säsonger första gången med 30 dagars rättigheter, för att sedan reprisera om de första säsongerna när vi ska visa sista gången.

Jag vill se ett program som inte finns på SVT Play

Vad roligt att höra. Du kan mejla in ett reprisönskemål till oss på repris@svt.se. Vi kan inte garantera att programmet går att sända eller publicera igen, men vi håller tummarna för det!

Vissa av våra äldre program (från innan juli 2005) finns på Öppet arkiv som numera är en del av SVT Play.

Sök efter svar och guider