Antikexperten Karin Laserow och programledaren René Nyberg i TV4:s nya underhållningsprogram ”Bytt är Bytt”. Foto: Anders Wiklund / TT

Antikexperten Karin Laserow tvingas avstå TV4-programmet

Uppdaterad
Publicerad

Årets säsong av TV4-programmet ”Bytt är bytt” kommer att sändas utan antikexperten Karin Laserow, som tvingas avstå med anledning av den pågående coronapandemin. Hon ersätts av ”Antikrundan”-veteranen Li Pamp.

”På grund av väl kända omständigheter runt covid-19 så kunde jag inte medverka som vanligt i årets säsong. Självklart är det tråkigt och inte utan saknad”, säger Laserow enligt ett pressmeddelande.

”Bytt är bytt” leds av Renée Nyberg och går ut på att deltagarna, som tävlar i par, gissar vilken av åtta antikviteter som är dyrgripen.

Programmets sjunde säsong har premiär i höst på TV4 och Cmore. Vem som ersätter Karin Laserow som antikexpert har ännu inte presenterats.

Ersätts av ”Antikrundan”-veteran

Det blir Li Pamp som tar över efter Karin Laserow som programmets antikexpert.

”Jag har genom åren sneglat på 'Bytt är bytt' – det är ett fantastiskt program som folkbildar och underhåller på samma gång, och det känns jätteroligt att ha fått möjligheten att axla rollen som antikexpert den här säsongen”, säger Li Pamp i ett pressmeddelande.

Antik- och designexperten har tidigare bland annat varit programledare för ”Antikmagasinet” och medverkat som expert i ”Antikrundan”, ”Go’kväll” och i flera radioprogram. Hon har även arbetat på Bukowskis, Stockholms Auktionsverk och i antikhandeln.

Den sjunde säsongen av ”Bytt är bytt” har premiär på TV4 och Cmore i höst.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer