Den amerikanske rapparen Flo Rida fick sitt stora genombrott 2008 med hitlåtarna Elevator och Low och har sålt över 100 miljoner album. Foto: Eurovision/San Marino RTV

Bekräftat: Flo Rida uppträder på Eurovision-scenen på torsdag

Uppdaterad
Publicerad

Det var i det längsta osäkert om rapparen Flo Rida, som medverkar på San Marinos nummer Adrenalina skulle komma till Rotterdam. Nu bekräftar Eurovision att han ställer sig på scen bredvid Senhit under den andra semifinalen på torsdag.

”What’s up Netherlands, it’s your man Flo Rida!” lyder rapparens hälsning till värdlandet och publiken.

Den amerikanske rapparen Flo Rida fick sitt stora genombrott 2008 med hitlåtarna Elevator och Low och har sålt över 100 miljoner album.

Eurovision song contest 2021

San Marinos huvudakt Senhit säger i ett uttalande: När jag bjöd in honom att uppträda med mig i mars var det ett beslut som grundade sig i glädje. Det var inte enkelt att förutse reserestriktionerna, men det gick. Jag är väldigt glad att ha honom med mig.”

San Marinos delegation har sedan tidigare fått ett specialtillstånd från EBU att ha med Flo Rida på scen om han skulle ha möjlighet att dyka upp.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Eurovision song contest 2021

Mer i ämnet