Foto: Jennifer Paterson

”Borde finnas bättre representanter”

Uppdaterad
Publicerad

Radiopratarna Christer Lundberg och Morgan Larsson var det par som tittarna helst ville se i repris i På spåret. Själva är de osäkra på hur de ska lyckas axla dessa förväntningar.

På På spårets hemsida har besökare kunnat rösta fram ett par från tidigare säsonger, bortsett från de som vunnit, som de helst vill se denna säsong. Tre par röstades då fram. Flest röster fick de goda vännerna Christer Lundberg och Morgan Larsson som tillsammans programleder radioprogrammet ”Christer” i Sveriges radio P3.

Hur känns det att vara folkets favorit?

– Det är en snurrig känsla. Vi blev hedrade och förvånade när vi fick veta det, och så känner vi så klart pressen, berättar Christer Lundberg.

– Man tänker ju att det borde finnas några som kunde vara bättre representanter än vi två, säger Morgan Larsson skrattandes.

Hur skulle det kännas om ni åkte ut redan i första programmet?

– Det är ett högst realistiskt scenario, säger Morgan Larsson.

– Ja det får vi ju räkna med, fyller Christer Lundberg i.

Duon tror dock inte på stenhårt studerande innan deras första tävlingsomgång.

– Världen är för stor och historien för lång, avslutar Christer Lundberg.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

På spåret

Mer i ämnet