Den brittiske pratshowvärden James Corden har upptäckt Nanne Grönvalls låt Carpool karaoke. Foto: The Late late show with James Corden

James Corden bjuder in Nanne till Carpool karaoke

Uppdaterad
Publicerad

Den brittiske pratshowvärden James Corden har upptäckt Nanne Grönvalls låt där hon sjunger att det enda som kan göra henne lycklig är att sjunga carpool karaoke med honom. I gårdagens avsnitt av The Late late show bjöd han in henne till programmet.

I lördags röstades Nanne Grönvall ut ur Melodifestivalen med sin låt Carpool karaoke – en låt om att sjunga karaoke i passagerarsätet bredvid den brittiska tv-profilen James Corden. Nu kommer tröstpriset. I det amerikanska tv-programmet Late late show with James Corden uppmärksammas Nannes framträdande och Corden håller en lång monolog om hur bra han tycker att det är.

– Nanne, jag kan inte få tillbaka dig i tävlingen men jag lovar dig detta: Nästa gång jag är i Sverige eller du är i Los Angeles då ska vi träffas, hoppa in i en Volvo och ha vår egen Carpool karaoke, säger han i programmet.

Melodifestivalen

Nanne har precis fått veta att hennes låt uppmärksammats i det amerikanska av James Corden när Kulturnyheterna når henne.

– Det är ju helt fantastiskt. Jag är så superglad, säger Nanne Grönvall som är ett stort fan av James Corden.

”Det var spontant”

James Corden själv ställer sig något undrande till Nannes entusiasm i låten och säger i The late late show att inte ens han själv är lika passionerad inför carpool karaoke.

– Jag skrev låten efter att jag hade sett alla carpool-avsnitten. Jag blev så glad av dem och jag kände igen mig själv i det här med att sitta i bilen och sjunga högt till låtar, säger hon.

Hade du en baktanke när du skrev texten, hoppades du att detta skulle hända?

– Nej, det här var spontant, det här hade jag aldrig kunnat drömma om! Vi får väl se vad som händer, men jag åker jättegärna över, plockar ner mina högklackade skor och packar min stora väska med scenkläder och åker dit, säger Nanne Grönvall.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Melodifestivalen

Mer i ämnet