Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Så gick olyckan till – hör sheriffen berätta om hela förloppet i klippet. Foto: Faksimil Jeremy Renners Instagram/Reuters

Jeremy Renner från sjuksängen: ”För omtöcknad för att skriva”

Uppdaterad
Publicerad

Filmstjärnan Jeremy Renner, känd från Avengers-filmerna, skickar nu en hälsning från sjuksängen efter att ha skadats allvarligt i samband med en snöplogningsolycka på nyårsdagen.

Genom en bild med en kort text till sina följare på Instagram tackar Jeremy Renner för alla önskningar om tillfrisknande som strömmat in efter olyckan och tillägger att han är alltför omtöcknad för att skriva något.

”Tack för alla era fina ord. Jag är för omtöcknad för att skriva. Men jag skickar er alla kärlek”, står det i inlägget.

Det var när han röjde snö på garageuppfarten vid sitt hem i Reno, Nevada,  som Jeremy Renner ska ha hamnat under en snöplog och skadat sig allvarligt.

”Gör framsteg”

Enligt hans agent Samantha Mast är tillståndet alltjämt allvarligt men stabilt. Han ligger kvar på intesivvårdsavdelningen.

– Jeremy gör framsteg, är vaken och talbar och är vid gott mod, sade hon i ett uttalande på tisdagskvällen, amerikansk tid.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.