Schwarzenegger och Fassbender är klara för svenska David Sandgrens uppföljare Kung Fury 2. Foto: TT & Laser Unicorns/SVT

Arnold Schwarzenegger klar för Kung Fury 2

Uppdaterad
Publicerad

År 2015 kom filmen Kung Fury, av svenska David Sandberg. Nu kommer uppföljaren Kung Fury 2 med Arnold Schwarzenegger och Michael Fassbender. Det rapporterar The Hollywood reporter

Den 30 minuter långa Kung Fury utspelar sig i mitten av 80-talet. David Sandberg spelar kung-fu-polisen Kung Fury som åker tillbaka i tiden för att förinta den onde Kung Führer Adolf Hitler. Efter en succé på runt 40 miljoner visningar på Youtube och pris på filmfestivalen i Cannes kommer snart uppföljaren, skriver The Hollywood reporter.

David Sandberg, skaparen av kortfilmen, är tillbaka i rollen som Kung Fury och får sällskap av Arnold Schwarzenegger och Michael Fassbender. David Hasselhoff som var med i första filmen är tillbaka i uppföljaren. Filmen kommer börja spelas in den 29:e juli i år och platser för inspelningen blir Tyskland och Bulgarien.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Filmfestivalen i Cannes 2019

Mer i ämnet