TV4-huset. Foto: TT

En halv miljon Telenor-kunder får TV4-kanaler för streaming

Uppdaterad
Publicerad

Telenor har kommit överens med TV4 om att få erbjuda sina kunder TV4:s kanaler TV4, Sjuan och TV12 som streamade kanaler. Tidigare har bara Telias kunder haft dessa som streamingkanaler.

Bakgrunden är Telias köp av Bonnier Broadcast, där TV4 ingår. Det innebar att TV4-kanalerna skulle erbjudas som streamade kanaler till en aktör. Telia valde då att ge Discovery den rätten.

Övriga kunder, som de hos Comhem och Telenor, blev utan. Men nu har alltså Telenor fått till ett avtal som ger möjlighet även för deras kunder att streama kanalerna från TV4

– I dag behövs en massa appar och en massa lösenord för att få tillgång till olika tv-kanaler. Det är mycket krångligt för kunderna. De vill ha allt på samma ställe säger Leif Björklund, tv-chef för Telenor Sverige.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.