Trumps advokat lurad – medverkar i nya Borat-filmen

Uppdaterad
Publicerad

Donald Trumps advokat Rudy Giuliani uppges ha blivit lurad i Sacha Baron Cohens nya Borat-film. Giuliani ska ha trott att han medverkat i ett konservativt program och hamnat i en märklig scen tillsammans med Maria Bakalova som spelar Borats 15-åriga dotter i filmen.

I filmen ”Borat Subsequent Moviefilm” intervjuas New Yorks tidigare borgmästare och Donald Trumps advokat Rudy Giuliani av skådespelaren Maria Bakalova, 24 år, som spelar huvudpersonen Borats dotter.

Enligt flera tidningar, bland annat The Guardian, tror Giuliani att han intervjuas för en konservativ tv-kanal men vad han säger under intervjun är ännu inte känt.

Fångades med handen vid byxlinningen

Efter intervjun ska han dock ha följt med Maria Bakalova till hennes hotellrum, som varit riggat med kameror. Bilder från scenen visar honom ligga på en säng med handen vid byxlinningen. Kort därpå ska huvudpersonen Borat ha rusat in och ropat ”Hon är 15 år, hon är för gammal för dig!”.

Rudy Giuliani har bemött kritiken på twitter. Han menar att förklaringen till scenen är att han skulle ta av sig inspelningsutrustningen, och att han inte vid något tillfälle under intervjun uppträtt olämpligt.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.