Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
SVT:s tv-kritiker Linus Fremin berättar om den efterlängtade serien ”Tulsa King” där Sylvester Stallone spelar huvudrollen. Foto: SVT

Tv-kritikern om Stallones debut: ”Han har fått en ny publik bland yngre tittare”

Uppdaterad
Publicerad

Sylvester Stallone gör entré i serievärlden, australiska noir-serien Mystery Road är tillbaka med en prequel och Louise Pennys deckarromaner skildras i en kanadensisk tv-serie. Här är veckans streamingstips från SVT:s tv-kritiker Linus Fremin.

Sylvester Stallone har för första gången i sin skådespelarkarriär medverkat i en tv-serie. Den 78-åriga skådespelaren spelar huvudrollen som en gangster i Sky Showtimes krimserie ”Tulsa King”.

”Old school” humor

Den senaste tiden har Stallone fått en ny publik bland yngre tittare, som har sett fram emot hans debut i tv-serien. Tv-kritikern Linus Fremin ger positivt betyg till ”Tulsa King”. Enligt honom speglar tv-serien en bred repertoar av de olika karaktärerna som Stalllone har spelat tidigare i sin karrär, och trots att han spelar en gangster finns det även tillräckligt med humor i serien.

Tv-serier

– Den leker väldigt mycket med det faktum att Sylvester Stallones karaktär har suttit i fängelse väldigt länge, så han vet inte vad Uber är, han har inte fattat att mariuana säljs lagligt på vissa ställen i USA,.

Se mer om ”Tulsa King”  och de två andra serierna i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Tv-serier

Mer i ämnet