Demonstranter kastar sten på polisen vid gränsen till Brasilien. Till höger i bild: En utbränd lastbil som varit del av den biståndskonvoj som försökte komma in i Venezuela från Colombia. Foto: Ivan Valencia/Fernando Vergara/AP/TT

24 februari: Nattens nyheter

Publicerad

Flera döda vid Venezuelas gräns

Försök att föra in humanitärt bistånd i Venezuela från grannländerna Colombia och Brasilien urartade då venezuelansk militär avfyrade skott mot människor och lastbilar sattes i brand. Minst två personer uppges ha dödats och flera hundra skadats.

Roma avgjorde sent – trots Olsens misstag

Robin Olsen och hans Roma fick en mardrömsinledning mot nedflyttningshotade Frosinone på bortaplan. Efter fem minuter tappade den svenske målvakten in ett skott från distans. Men gästerna vann ändå matchen.

Debutanten Bishara om finalplatsen i Mello: Helt galet

Efter Melodifestivalens sista deltävling är alla direktfinalister klara. John Lundvik och Bishara går direkt till final medan Lisa Ajax och Arvingarna får göra sig redo att sjunga nästa vecka igen i andra chansen.

– Jag kan knappt prata, det är helt sjukt, tack. Jag hade inte förväntat mig det här resultatet, det är helt galet. Jag ville bara beröra folk och sprida kärlek, säger den 16-åriga debutanten Bishara.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.