Här fångar en övervakningskamera den husbil som sprängdes i centrala Nashville. Foto: AFP/Twitter /Metro Nashville police department

28 december: Nattens nyheter

Uppdaterad
Publicerad

Trump godkänner stödpaket

USA:s president Donald Trump godkänner det coronastödpaket och den statsbudget som Demokraterna och Republikanerna i landets kongress förhandlat fram. 900 miljarder dollar ska gå till bland annat arbetslöshetsersättning, bidrag till flygbolag och vaccindistribution. Trump hade dock velat se ett högre belopp på den check som skattebetalande amerikaner ska tilldelas.

63-åring pekas ut som Nashvillebombare

En 63-årig man misstänks ligga bakom explosionen i en husbil i centrala Nashville i fredags. Dna som hittats på platsen kommer från mannen. Husbilen ska ha gått ut med ett varningsmeddelande och därefter spelat låten ”Downtown”.

Federer hoppar av Australian open

Roger Federer meddelade under juldagen att han tänkte delta i Australian open, där han skulle göra comeback efter dubbla knäoperationer. Men nu säger han att han hoppar av turneringen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.