Ett stort antal poliser, fjällräddare och frivilliga har deltagit i sökandet efter den försvunne mannen i Åre, som hittades död i en bäckravin sent på lördagskvällen. Foto: Eva Danielsson/SVT

9 juni: Nattens nyheter

Uppdaterad
Publicerad

Försvunnen man i Åre hittats död

Den 45-årige man som varit försvunnen i Åre sedan i fredags hittades på lördagskvällen död i en bäckravin. Mannen gav sig av på en fjälltur mot Åre-skutan fredag förmiddag och han anmäldes försvunnen vid 18-tiden igår kväll. Ett mycket stort antal poliser, fjällräddare och civila har deltagit i sökandet.

Albanienval slopat på grund av EU-förhandling

Demonstranter i Albaniens huvudstad Tirana har ännu en gång gått ut på gatorna och under drabbningar med polisen krävt premiärminister Edi Ramas avgång. Strax före demonstrationen klargjorde president Ilir Meta att han beslutat att ställa in lokalvalen den 30 juni.

Efter rekordhoppet – stavhopperskan Bengtsson vann igen

Två dagar efter sitt svenska rekord på 4,76 var stavhopperskan Angelica Bengtsson i rekordtagen igen – om än på lägre nivå. I en stadstävling i Innsbruck, Österrike, mot bara två motståndare hoppade hon återigen högt, 4,61 och vann. Höjden var tävlingsrekord.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.