Alexander Gustafsson lämnar oktogonen för sista gången. Foto: TT

2 juni: Nattens nyheter

Uppdaterad
Publicerad

En gripen efter knivbråk norr om Stockhom

Tre personer skadades allvarligt vid ett knivbråkbråk utomhus vid E4 i höjd med Charlottenbergsvägen i Upplands Väsby. Natten till söndag kunde polisen gripa en misstänkt gärningsman efter en omfattande insats med flera polispatruller och hundpatrull.

20-tal spelbolag bryter mot ny lag

Enligt Spelinspektionen misstänks ett 20-tal spelbolag trotsa den nya spellagen som trädde i kraft vid årsskiftet, rapporterar Sveriges Radio Ekot. I huvudsak är de som saknar licens utländska bolag som är registrerade i Malta eller på Curaçao i Karibien. Främst handlar det om kommersiellt onlinespel som kasinospel.

The Mauler hyllas av MMA-världen efter beskedet

Nyheten om att Alexander Gustafsson lägger av slog ner som en bomb i MMA-världen. Nu hyllas han från flera håll – däribland sin störste rival. ”Du gjorde oss alla bättre och såg till att viktklassen höll en hög nivå”, skriver UFC-mästaren Jon Jones på Twitter.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.