Anna König Jerlmyr (M): ”Trött på oambitiösa trygghetsmål”

Uppdaterad
Publicerad

Moderaterna går till val på hårdare tag mot kriminalitet, en ambition att lyfta utsatta området och en östlig förbindelse mellan Södra och Norra länken. Enligt en Novusundersökning om partisympatier som SVT låtit göra sjunker stödet för partiet. Men trots det ser partiet fortfarande ut att bli störst i Stockholm.

En del av Moderaternas visioner över framtidens Stockholm handlar om att staden ska bli mer konkurrenskraftig när det kommer till utbildningar. Oppositionsborgarrådet Anna König Jerlmyr menar att man kommer få fler arbetstillfällen i Stockholm om man lyckas locka hit talanger.

Moderaternas framtidsvision

Moderaterna vill inte se något dieselförbud i Stockholm men däremot vill partiet förbjuda tiggeri. Hör oppositionsborgarrådet svara på några av frågorna som delar Stockholmspolitikerna.

Val 2018 – #dinröst

Snabbfrågor till M

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Val 2018 – #dinröst

Mer i ämnet