Vad behöver politikerna göra nu? Foto: SVT

Gör din röst hörd efter valet

Uppdaterad
Publicerad

SVT Nyheters användare har delat sina viktigaste frågor i valet genom videoklipp via #dinröst-tjänsten och fått svar från en politiker. Vad händer nu? Dela din video om vad politikerna behöver göra nu när valet är över.

Sedan januari i år har SVT Nyheters användare delat sina viktigaste valfrågor i videoform via  #dinröst-tjänsten. Gensvaret har varit enormt, bland annat kring vården, skolan, arbetsmarknaden, trygghet, Sverige om 10 år, din viktigaste fråga och politikerna svarar dig.

I #dinröst-tjänsten har många användare fått ett personligt svar från en politiker och SVT Nyheter har lyft användarnas videos till politiker i Aktuellt, Agenda, Rapport och de stora partiledarutfrågningarna.

Val 2018 – #dinröst

Din röst gör skillnad även efter valet. Vad tycker du att politikerna behöver göra nu? Dela din video genom #dinröst!

Så delar du med dig

Dela dina tankar och åsikter genom att mejla, både videoklipp och text, till dinrost@svt.se. Du kan också använda hashtaggen #dinröst i sociala medier.

Vi kommer att publicera ett urval av våra användares berättelser på SVT Nyheters webb och i tv. I #dinröst-galleriet hittar du alla hittills publicerade röster.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Val 2018 – #dinröst

Mer i ämnet