• Tekniskt meddelande:

    Pga tekniska problem går vissa program just nu inte att se i SVT Play och på svt.se, vi beklagar detta och arbetar för en snar lösning.

M svarar Nicki, 23, och Chalinee, 22, om fler ordningsvakter och poliser

Publicerad

SVT:s valprojekt #dinröst tar dina viktigaste frågor och synpunkter till politikerna, ända fram till valet. Här svarar Tomas Tobé (M), justitieutskottets ordförande, Nicki, 23, och Chalinee, 22, från Stockholm.

Via #Dinröstjänsten på svt.se har hundratals användare från hela Sverige delat sina videoklipp – berättelser som politikerna får reagera på i Rapport, Aktuellt, partiledarutfrågningarna och på svt.se.

Se Tomas Tobé (M), justitieutskottets ordförande, svara Nicki, 23, och Chalinee, 22, om fler ordningsvakter och poliser.

SVT Nyheter har bjudit in samtliga riksdagspartier att reagera på användarnas berättelser i #dinröst. Vi strävar efter att få en balans på totalen kring partiernas representation i #dinröst-tjänsten på svt.se.

Dela din video du med!

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

Val 2018 - Politikerna svarar dig

Mer i ämnet