Hundarmhävningar, grottmänniskodans och enmansband är bara några av klippen SVT:s tittare har skickat in från sin coronavardag – se de populäraste klippen här. Foto: Cassandra Karlsson/Tove Hjertonsson/Johan Pahlm

Nu har en miljon tagit del av klippen från er coronavardag

Uppdaterad
Publicerad

Antalet besök till SVT Nyheters projekt ”En ovanlig vardag” har nu överstigit en miljon.

– Vi är så glada över intresset hos publiken att dela med sig av sin nya vardag. I projektet har vi fått följa hur coronakrisen inneburit problem och svåra tider för många människor i Sverige, men också gett tid och utrymme för kreativitet. Det är en unik tid som vi nog alltid kommer att minnas, säger Linda Haglund, redaktör för En ovanlig vardag.

Armhävningar med en hund på ryggen, små grodorna-dans och hälsningar från ett New York i karantän. Coronakrisen har förändrat vår vardag i grunden – något som märks i mejlkorgen där SVT Nyheter samlar in klipp från tittarnas vardag.

En milstolpe

Nu har antalet besökt till projektet ”En ovanlig vardag” passerat miljonen.

– Att nå en miljon besök är en milstolpe. Tack till alla som deltar, tittar och hjälper oss dokumentera olika aspekter av krisen, säger Linda Haglund.

Hur ser din coronavardag ut? Skicka ditt klipp till oss på dinvardag@svt.se eller tagga oss i sociala medier.

Gå in på ”En ovanlig vardag” för att se fler videor från livet under coronapandemin. Du kan också skicka in din egen video på dinvardag@svt.se.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

En ovanlig vardag

Mer i ämnet