Mikaela Persson och Emma Johansson är taggade inför den ”hemliga” konserten med Robyn. Foto: SVT/Tali da Silva/TT

Robyn tillbaka på scen efter åtta år – möter fansen

Uppdaterad
Publicerad

Under lördagen möter Robyn sina fans i en hett efterlängtad, ”hemlig” konsert i Stockholm. Den svenska popstjärnan har levererat ny musik för första gången på åtta år och stämningen inför spelningen är på topp.

– Vi har stora förväntningar ikväll, hoppas det blir en bra scenshow och både nya och gamla låtar, säger ett fan till Kulturnyheterna.

Efter att ha släppt ny musik möter Robyn sina fans i en exklusiv spelning. Mikaela Persson och Emma Johansson, två dedikerade fans, är förväntningsfulla inför konserten.

– Vi hade ingen aning om vart vi skulle, men så blev det en partybåt från Strandvägen hit till Artipelag. Det känns jättespännande och jättekul att vara här istället för en vanlig konsertlokal. Det är riktigt bra gemenskap bland fansen, man känner igen flera från båten och från spelet. Våra förväntningar ikväll är bara att alla ska vara glada, och att Robyn ska vara glad såklart.

Fansen på plats på konstmuseet Artipelag utanför Stockholm. Foto: SVT/Tali da Silva

”Väl värt de åtta åren”

– Nya albumet låter futuristiskt, 80-tal, lite princeinfluerat. Det är inte lika klubbigt som body talk men det låter moget och det var väl värt de åtta åren som gått. Det växer ju mer man lyssnar, säger ett annat fan.

Konsertbesökarna visste inte på förhand var den hemliga spelningen skulle äga rum, utan blev hämtade av en partybåt i centrala Stockholm som åkte ut till konstmuseet Artipelag i Stockholms skärgård.

– Robyn levererar alltid, vilken genre hon än försöker sig på. Vi har stora förväntningar ikväll, hoppas det blir en bra scenshow och både nya och gamla låtar, säger ett fan.

Förväntansfulla fans inför Robyns spelning på Artipelag i Stockholm. Foto: SVT/Tali da Silva

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.