Här hyllar kändisarna Löfven på S-kongressen

Publicerad

Under lördagens partikongress var det många som passade på att tacka av Stefan Löfven (S). Men det var inte bara partikollegorna som talade gott om honom.

– Jag är så stolt över att vi under en så lång period har haft en statsminister med så exceptionellt god musiksmak, säger artisten Eva Dahlgren.

Stefan Löfven (S) är nu inne på sina sista dagar som statsminister och under lördagen hade partikollegorna förberett ett ordentligt farväl. I ett förinspelat klipp tackade kändisar som Jason ”Timbuktu” Diakité, Leif G.W. Persson och Janne Andersson av statsministern.

Samtidigt lyste partiledarkollegorna med sin frånvaro. Den enda partiledaren som dök upp i videon var C-ledaren Annie Lööf.

– Jag vill passa på att skicka en hälsning och ett tack för de senaste årens samarbeten mellan oss och våra respektive partier, säger Lööf.

Se kändisarnas hyllningar till Löfven i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.