Paulina Fahlberg 11 år träffa sin stora idol Justin Bieber. Foto: Privat.

”Ska pussa kortet miljoner gånger”

Uppdaterad
Publicerad

Efter fyra timmars väntan tillsammans med hundra andra beliebers fick äntligen Paulina Fahlberg 11 år träffa sin stora idol Justin Bieber.

– Det kändes jätte jätte jätte kul – jag kommer aldrig glömma det! säger Paulina till SVT:s Lilla Aktuellt.

Hur var det?

– Man fick bara träffa honom i 14 sekunder. Det man hann var att knäppa två kort. Sedan fick man gå ut igen. Men precis innan jag gick ut flirtade han åt mig!

Det blev en lång väntan för Paulina Fahlberg på att Justin Bieber skulle dyka upp upp. Länge svävade hon i ovisshet, ska han komma eller inte. De lottade ut böcker, bjöd på korv och läsk. Men ingen Bieber.

Hur var det att vänta så länge?

– Jag tänkte på det ibland – men man fick gå och köpa grejer i kiosken så länge. Vid ett tillfälle tittade han fram och vinkade och då pep det så man nästan fick tinitus av alla skrik

Skrek du också?

– Ja, kanske mer än alla.

Men så till slut kom han – det blev ett kort möte som Paulina Fahlberg sent kommer glömma. Tidigt i morse fick hon också idolkortet på mail.

Vad ska du göra med kortet?

– Pussa det flera gånger – miljoner gånger! Den kommer få en hedersplats i mitt rum – någonstans den syns. Kanske ovanför sängen. Jag kommer kolla på det varje sekund.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Justin Bieber kommer till Sverige

Mer i ämnet