Lucas är en boy belieber

Uppdaterad
Publicerad

Musikläraren Lucas Stanford, 22, är en av få killar som trängs i publiken på Justin Biebers andra konsert på Globen i kväll, tillsammans med gravida frun Emma, som delar kärleken till tonårsidolen.

Nygifta Lucas och Emma Stanford älskar båda Justin Bieber och före konserten i går fick de möjlighet att träffa idolen.

–Vi tänkte att vi skulle gifta oss i samband med konserterna först, och se om han kunde komma och sjunga, men det kändes svårt med säkerheten. Men han önskade oss lycka till och sa grattis i alla fall, det kändes kul!

Justin Bieber kommer till Sverige

I juni blir Lucas och Emma föräldrar för första gången, men det är en tjej så det blir ingen Justin junior.

– Det får bli en Justina helt enkelt!

”Han har allt alla killar vill ha”

Lucas är en av få boy beliebers, som Justin Biebers manliga fan kallas.

– Mina kompisar tycker ju att det är konstigt, men det bryr jag mig inte om. De gillar sin musik och jag min, alla har olika smak.

Boy beliebers får ofta utstå hån och hot på nätet för att de gillar sin idol.

– Det finns ju många haters mot Justin och mot alla hans beliebers. Han har ju det alla killar vill ha – massa pengar och miljoner tjejer som springer efter honom – så det är mycket avundsjuka som ligger bakom.

Gårdagens möte var fjärde gången Lucas träffade Justin Bieber, och han kommer att gå på alla tre konserter som idolen har i Stockholm.

– Känslan är helt magisk på en Justin-konsert! Ingen annan artist kommer i närheten av samma känsla.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Justin Bieber kommer till Sverige

Mer i ämnet